10 березня розпочалося друга сесія професійної програми для посадових осіб місцевого самоврядування об’єднаних територіальних громад, вперше призначених на посади в органах місцевого самоврядування.

Відповідно до плану-графіку підвищення кваліфікації посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад на 2020 рік,             із 10 по 12 березня у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проводиться друга сесія професійної програми для посадових осіб місцевого самоврядування об’єднаних територіальних громад, вперше призначених на посади в органах місцевого самоврядування.

Навчальний захід відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор  Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Відповідно до розкладу занять, у перший навчальний день відбулися тренінги наступної тематики:

- «Електронний уряд: проблеми та пріоритети. Впровадження інструментів електронної демократії», тренер Кондратьєва Ганна Вікторівна, заступник виконавчого директора Асоціації «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування»;

- «Ефективні комунікації та управління конфліктами в умовах впровадження змін», тренер Фалєєва Юлія Олександрівна, психолог Головного управління ДСНС України в Полтавській області.

Всі новини →