12 березня завершилося навчання посадових осіб місцевого самоврядування об’єднаних територіальних громад, вперше призначених на посади в органах місцевого самоврядування, за професійною програмою.

12 березня у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій завершилася друга сесія професійної програми для посадових осіб місцевого самоврядування об’єднаних територіальних громад, вперше призначених на посади в органах місцевого самоврядування.

В останній навчальний день проведено заняття наступної тематики:

- «Організація системи діловодства в органах влади. Інструкція з діловодства», викладач Голяк Ольга Іванівна, начальник відділу формування НАФ та діловодства Державного архіву Полтавської області;

- «Розвиток державної мовної політики. Писемна форма спілкування державних службовців. Новий правопис», викладач Дорошенко Лариса Володимирівна, начальник навчально-методичного відділу Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій;

- «Міжмуніципальне співробітництво як засіб фінансування місцевого економічного розвитку», викладач Гришко Віктор Володимирович, доцент кафедри менеджменту і логістики Національного університету «Полтавська політехніка ім. Юрія Кондратюка», кандидат економічних наук.

Відповідно до вимог професійної програми слухачі пройшли підсумковий контроль знань у формі розв’язання ситуаційних завдань та вихідне анкетування.

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, підвела підсумки навчання та вручила посадовим особам місцевого самоврядування сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →