12 червня працівники Департаменту «ЦНАП у м. Кременчук» через майданчик vebinar.ua провели практичні заняття в рамках семінару «Державна політика та нормативне регулювання у сфері надання адміністративних послуг».

У Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій триває навчання керівників та спеціалістів ЦНАП за програмою тематичного постійно діючого семінару «Державна політика та нормативне регулювання у сфері надання адміністративних послуг».

Впровадження у процес підвищення кваліфікації елементів дистанційної освіти та інтерактивних методів навчання є одним із пріоритетних напрямів в діяльності закладу. Частина лекцій та практичних занять в рамках тематичних постійно діючих семінарів та спеціалізованих короткострокових навчальних курсів відбувається у формі вебінарів, що дозволяє значно розширити географію залучення до навчального процесу викладачів – практиків.

12 червня працівники Департаменту «ЦНАП у м. Кременчук», який по праву вважається одним з найкращих на теренах Полтавської області, провели on-line практичні заняття для слухачів семінару «Державна політика та нормативне регулювання у сфері надання адміністративних послуг».

Порядок взаємодії адміністраторів центрів надання адміністративних послуг як фронт-офісів та державних реєстраторів територіальних органів Міністерства юстиції України як суб’єктів надання адміністративних послуг при здійсненні державної реєстрації громадських формувань, структурних утворень політичних партій із статусом юридичної особи висвітлила учасникам навчання Мартиненко Ірина Вікторівна, начальник реєстраційного відділу адміністративно-дозвільного управління, адміністратор Департаменту «ЦНАП у м. Кременчук».

Досвідом щодо організації надання таких адміністративних послуг як оформлення та видача паспорта громадянина України у формі ID-картки, паспорта громадянина України для виїзду за кордон, оформлення та видачі біометричних паспортів щиро поділилися Іващенко Юрій Валерійович, заступник директора Департаменту «ЦНАП у м. Кременчук», Кіяшко Тетяна Сергіївна, адміністратор відділу по роботі з ЄДДР адміністративно-дозвільного управління Департаменту «ЦНАП у м.Кременчук» та Коль Олена Миколаївна, начальник Автозаводського районного у м. Кременчук відділу УДМС України у Полтавській області.

Заняття були корисними та цікавими, адже учасники навчання не тільки ознайомилися із досвідом роботи Департаменту «ЦНАП у м. Кременчук» а й мали можливість on-line у синхронному режимі уточнювати певні моменти та отримувати відповіді від викладачів – практиків на питання, що їх цікавили.

Змістовними для адміністраторів ЦНАП були й навчання, проведені сьогодні в очному режимі.

Порядок внесення змін до Державного земельного кадастру (актуалізації даних кадастру) щодо перейменування вулиць і населених пунктів у зв’язку з Законом України від 09.04.2015 № 317-VIII висвітлив слухачам Чувпило Вадим Вікторович, начальник Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області.

 Такі питання як клієнтоорієнтованість, конфлікти та методи їх вирішення, робота із проблемними клієнтами учасники семінару розглянули під час тренінгу, який провела Яценко Анжеліка Анатоліївна, практикуючий психолог, кандидат психологічних наук.

Всі новини →