14 груп слухачів з числа державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування підвищили кваліфікацію за програмою курсу «Ділове українське мовлення та документування управлінської діяльності. Е-урядування».

Впродовж березня – червня поточного року у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проводилося навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за  програмою спеціалізованого короткострокового навчального курсу «Ділове українське мовлення та документування управлінської діяльності. Е-урядування».

Програма курсу передбачала проведення занять у формі вебінарів, самостійну роботу слухачів з подальшим проходженням тестування через систему дистанційного навчання Moodle а також очні підсумкові практичні заняття.

Впродовж травня – червня за даним напрямом 6  груп слухачів завершили навчання у Полтавському ЦППК, 8  виїзних підсумкових занять проведено на базі районів.

Актуальність та практична спрямованість курсу, цікаве подання навчального матеріалу професійними викладачами-практиками, гнучкий графік навчання з мінімальним відривом від виконання службових обов’язків  сприяли залученню до підвищення кваліфікації за даною програмою більше ніж 400 посадовців Полтавської області (14 груп слухачів).

06 червня на базі Семенівської райдержадміністрації проведено підсумкове практичне заняття для останньої групи слухачів спеціалізованого короткострокового навчального курсу «Ділове українське мовлення та документування управлінської діяльності. Е-урядування».

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Практичні заняття «Лексика та фразеологія офіційно - ділового стилю. Вибір граматичних форм слова при складанні документа» провела Дорошенко Лариса Володимирівна, начальник навчально-методичного відділу Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Після проходження вихідного анкетування та підведення підсумків навчання слухачі курсу – посадовці Семенівського району отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →