Державна інвестиційна політика у контексті розвитку міжнародного інвестиційного співробітництва

17 квітня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися заняття за трьома загальними програмами підвищення кваліфікації.

Розпочалося онлайн навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Державна інвестиційна політика у контексті розвитку міжнародного інвестиційного співробітництва».

Учасники програми розглянули питання:

«Державна інвестиційна політика: сутність, основні складові та їх нормативно-правове забезпечення»;

«Види та типи державної інвестиційної політики та їх характеристика».

Заняття із віддаленого робочого місця провела Глєбова Алла Олександрівна, автор і викладач програми, доцент кафедри публічного управління, адміністрування та права Національного університету «Полтавська політехніка  імені Юрія Кондратюка» кандидат економічних наук.

Працівники Управління соціального захисту населення Подільської у місті  Полтава ради продовжують очне навчання за загальною професійною програмою «Основи української жестової мови».

Практичні заняття за розкладом програми провела Московець Наталія Олексіївна, викладач вищої категорії Полтавського інституту економіки і права, директор ГО «Перекладачів жестової мови та людей з інвалідністю «МІСТ», член ради перекладачів Українського товариства глухих, член комітету доступності Полтавської обласної військової адміністрації.

Також учасники програми виконали завдання в системі дистанційного навчання Moodle та пройшли поточний контроль знань (тестування) в режимі реального часу.

Продовжується дистанційне навчання державних службовців категорії «Б» ГУНП в Полтавській області за загальною професійною програмою підвищення кваліфікації (не рідше одного разу на три роки).

Відбулися онлайн заняття наступної тематики:

«Корупційні ризики в діяльності публічних службовців. Заходи щодо подолання корупції та підвищення відповідальності в органах управління», викладач Бутенко Ігор Станіславович, завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції апарату Полтавської обласної військової адміністрації;

«Документування управлінської діяльності», викладач Гудим Валентина Володимирівна, директор Державного архіву Полтавської області.

Всі новини →