Державні службовці категорії В апаратів та структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій підвищують кваліфікацію за професійною програмою.

У Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій дві групи слухачів з числа державних службовців категорії В апаратів і структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій, які не підвищували кваліфікацію більше 3 років, навчаються за професійною програмою.

 Відповідно до розкладів занять груп 14 березня  відбулися:

  • тематична зустріч «Детінізація доходів та відносин у сфері зайнятості населення.», викладач Мирна Вікторія Славіківна, начальник відділу забезпечення наповнення бюджету Головного управління Пенсійного Фонду України в Полтавській області;
  • тренінг «Ефективні комунікації. Управління конфліктами в колективі», тренер Фалєєва Юлія Олександрівна, психолог Головного управління ДСНС України в Полтавській області;
  • практичне заняття з елементами тренінгу «Впровадження гендерних підходів у діяльність органів влади. Гендерне портретування. Протидія дискримінації за ознакою статі, застосування позитивних дій та інших питань забезпечення гендерної рівності» тренер Жалій Тамара Віталіївна, провідний юрисконсульт Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка, доцент, кандидат історичних наук.

 Також за сприяння Департаменту культури і туризму Полтавської обласної державної адміністрації для державних службовців апаратів та структурних підрозділів районних державних адміністрацій проведено виїзне практичне заняття на базі Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського на тему: «Створення системних і комплексних умов для формування позитивного туристичного іміджу країни». Групу супроводжувала Захарова Наталія Михайлівна, методист навчально-методичного відділу Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Всі новини →