Ділова українська мова

25 березня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися дистанційні заняття за двома програмами підвищення кваліфікації.

Розпочалося навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Ділова українська мова».

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.

Відповідно до розкладу програми сьогодні відбулися онлайн заняття наступної тематики:

«Графіка та орфографія ділового тексту»;

«Лексика і фразеологія офіційно-ділового стилю»;

«Вибір граматичної форми слова при складанні документа».

Заняття провела Дорошенко Лариса Володимирівна, начальник навчально-методичного відділу Полтавського РЦПК.

Продовжується онлайн навчання державних службовців обласної та районних військових адміністрацій, які займають посади категорії «Б», «В», за загальною професійною програмою  (протягом року після призначення).

Яковенко Віра Сергіївна, регіональний координатор уповноваженого Верховної ради України з прав людини у Полтавській області, провела вебінар на тему: «Відкритість та прозорість органів державної  влади в контексті законодавства про доступ до публічної інформації. Відкриті дані».

Тему «Управлінська риторика. Майстерність публічного виступу» розкрила Єщенко Марина Миколаївнадоцент кафедри педагогічної майстерності та інклюзивної освіти Полтавської обласної академії неперервної освіти імені М.В Остроградського

Всі новини →