Дистанційно навчаються посадові особи органів місцевого самоврядування.

30 липня зі студії Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій відбулися два вебінари для посадових осіб органів місцевого самоврядування за спеціальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського ЦППК.

Он - лайн тренінг «Взаємодія органів влади та громадянського суспільства. Командна робота і взаємодія» провела  Костишина Тетяна Адамівна, завідувач кафедри управління персоналом та економіки праці ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і  торгівлі», професор, доктор економічних наук.

Заняття відбулося в рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації «Впровадження інструментів електронної демократії в діяльність органів місцевого самоврядування».

Продовжуються дистанційне навчання за спеціальною короткостроковою програмою «Актуальні питання управління комунальною власністю територіальних громад».

Тематичну зустріч «Механізми управління та використання ресурсів комунальної власності у сфері житлово-комунального господарства на місцевому рівні» провела для  учасників програми Семенова Тетяна Юріївна, заступник начальника управління – начальник відділу економічного аналізу та праці в сфері ЖКГ управління житлово - комунального господарства Департаменту будівництва, містобудування і архітектури та житлово - комунального господарства Полтавської обласної державної адміністрації.

Всі новини →