Для секретарів сільських та селищних рад проведено тренінг з питань проектного менеджменту та планування розвитку територіальних громад

13 лютого  в рамках професійної програми для секретарів сільських, селищних рад, які не підвищували кваліфікацію більше 3 років, проведено тренінг з питань проектного менеджменту та планування розвитку територіальних громад.
В ході навчання слухачі розглянули основні аспекти регіональної економічної політики, стратегічні пріоритети розвитку Полтавської області на період до 2020 року, питання проектного менеджменту та планування розвитку територіальних громад.
Заняття проводили:
Скрильник Андрій Сергійович, доцент кафедри економіки підприємства та управління персоналом Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, кандидат економічних наук;
Григор’єва Олеся Володимирівна, доцент кафедри економіки підприємства та управління персоналом Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, кандидат економічних наук.
Також для посадових осіб місцевого самоврядування проведено практичне заняття «Енергоменеджмент та енергоефективність. Впровадження відновлювальних та альтернативних джерел енергії», викладач Северин Олексій Анатолійович, директор комунального підприємства «Полтавська агенція з енергоефективності» Полтавської обласної ради, кандидат технічних наук.

Всі новини →