Командоутворення та ефективна взаємодія

18 квітня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалося онлайн навчання посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Командоутворення та ефективна взаємодія».

Навчання відкрила Дорошенко Лариса Володимирівна, начальник навчально-методичного відділу Полтавського РЦПК.

Тренінг «Команда: сутність та етапи створення у публічній службі» провела Костишина Тетяна Адамівна, завідувач кафедри управління персоналом, економіки праці та економічної теорії  Полтавського університету економіки і торгівлі, професор, доктор економічних наук

Працівники Управління соціального захисту населення Подільської у місті  Полтава ради продовжують очне навчання за загальною професійною програмою «Основи української жестової мови».

Практичні заняття за розкладом програми провела Московець Наталія Олексіївна, викладач вищої категорії Полтавського інституту економіки і права, директор ГО «Перекладачів жестової мови та людей з інвалідністю «МІСТ», член ради перекладачів Українського товариства глухих, член комітету доступності Полтавської обласної військової адміністрації.

Продовжується дистанційне навчання державних службовців категорії «Б» ГУНП в Полтавській області за загальною професійною програмою підвищення кваліфікації (не рідше одного разу на три роки). Учасники програми виконують завдання в системі дистанційного навчання Moodle.

Всі новини →