Корпоративна культура в публічному управлінні

27.11.2023 у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися дистанційні заняття за двома загальними програмами підвищення кваліфікації.

Розпочалося онлайн навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Корпоративна культура в публічному управлінні».

Глєбова Алла Олександрівна, автор і викладач програми, доцент кафедри публічного управління, адміністрування та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидат економічних наук провела заняття на тему: «Сучасні тенденції формування корпоративної культури в публічному управлінні. Організаційна культура у стосунках  із діловими  партнерами (стейкхолдерами)».

Продовжується дистанційне навчання посадових осіб місцевого самоврядування, вперше призначених на посади в органах місцевого самоврядування,  за загальною професійною програмою.

Сьогодні відбулися заняття наступної тематики:

«Корупційні ризики в діяльності публічних службовців. Заходи щодо подолання корупції та підвищення відповідальності в органах управління», викладач Бутенко Ігор Станіславович,  завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції Полтавської обласної військової адміністрації;

«Земельні відносини в умовах воєнного стану», викладач Чувпило Вадим Вікторович, доцент кафедри хімії та біотехнології  Полтавського державного аграрного університету, кандидат наук з державного управління.

Всі новини →