На базі Полтавського ЦППК проводяться освітні заходи в рамках українсько-канадського Проєкту «Партнерство для розвитку міст».

Цього тижня у Полтавському ЦППК проводяться освітні заходи для посадових осіб місцевого самоврядування в рамках українсько-канадського Проєкту «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС).

07-08 липня спільно з Асоціацією міст України відбулося навчання за спеціальною короткостроковою програмою «Проведення стратегічної екологічної оцінки документів державного планування».

09-10 липня інша групи слухачів з числа представників органів місцевого самоврядування підвищує кваліфікацію за спеціальною короткостроковою програмою «Застосування інвестиційних інструментів в громадах».

У якості тренерів до навчання залучено консультантів Проекту ПРОМІС з питань екологічної збалансованості та з питань інвестицій. 

8 липня у Полтавській обласній державній адміністрації відбулася зустріч із делегацією українсько-канадського Проєкту «Партнерство для розвитку міст» на чолі з головним радником із питань врядування Лорою Хагг.

9 липня пані Лора Хагг разом із головним експертом з питань міжвідомчої співпраці і економічного розвитку Проєкту «Партнерство для розвитку міст» Олександром Ігнатенком та регіональним представником Проєкту «ПРОМІС» Іриною Дудкою завітали до Полтавського ЦППК.

Під час зустрічі із колективом Центру висвітлено основні напрями діяльності закладу, практичні аспекти вивчення освітніх потреб посадовців Полтавщини та забезпечення якості навчального процесу, основні підходи до формування програм підвищення кваліфікації, питання щодо організації он-лайн та оф-лайн навчання в умовах карантинних обмежень. Делегація Проєкту ПРОМІС також ознайомилася із аудиторним фондом та матеріально-технічною базою закладу.

Полтавський ЦППК вже декілька років поспіль плідно співпрацює з українсько-канадським Проектом «ПРОМІС» у сфері розвитку професійних компетентностей посадових осіб органів місцевого самоврядування Полтавщини.

За сприяння Проєкту підготовлено 5 тренерів з питань місцевого економічного розвитку з числа викладачів Центру.

Одним із перших серед суб’єктів надання освітніх послуг у сфері професійного навчання державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад,  Центр набув досвід реалізації професійної програми з питань місцевого економічного розвитку за очною та змішаною формами навчання та  короткострокових програм підвищення кваліфікації економічного спрямування для посадових осіб місцевого самоврядування.

Всі новини →