Основи кібергігієни

14 березня 2024 року у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалося навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Основи кібергігієни».

Дане навчання проводиться на виконання плану-графіка підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації на 2024 рік, затвердженого розпорядженням начальника обласної військової адміністрації від 22.12.2023 № 849.

Програма реалізується за змішаною формою навчання. Після вступного онлайн заняття учасники програми мають пройти частину курсу в асинхронному режимі на онлайн платформі з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта».

Сертифікат про успішне завершення даного курсу є передумовою допуску до участі у дводенному тренінгу на базі комп’ютерного класу Полтавського регіонального центру підвищення кваліфікації. Програмою також передбачено проходження підсумкового контролю знань.

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.

Вступне заняття за програмою провела Глєбова Алла Олександрівна, автор і викладач програми, сертифікований тренер з питань кібергігієни, доцент кафедри публічного управління, адміністрування та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидат економічних наук.

Всі новини →