Полтавський педагогічний започатковує співпрацю з Полтавським регіональним центром підвищення кваліфікації

12 березня 2024 р. Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка, в особі ректорки, докторки педагогічних наук, професорки, членкині-кореспондентки Національної академії педагогічних наук України Марини Гриньової, уклав угоду із Полтавським регіональним центром підвищення кваліфікації, в особі директорки Наталії Осипенко.

Договором передбачено співробітництво, що охоплює, але не обмежує, такі напрямки: професійний розвиток, підвищення кваліфікації державних службовців, розробка для цього освітніх програм, їхнє удосконалення; участь у спільних наукових та інноваційних проєктах, спрямованих на розв’язання актуальних проблем, що становлять спільний інтерес; реалізація спільної науково-методичної, інноваційної діяльності; проведення освітніх заходів (тренінгів, семінарів,  майстер-класів, вебінарів тощо) у рамках програм підвищення кваліфікації у Полтавському РЦПК; підготовка спільних підручників, навчальних посібників, іншої навчально-методичної літератури; проведення наукових та освітніх заходів з метою обміну досвідом наукової, навчальної та методичної роботи; здійснення комунікації та обмін інформацією, необхідною для спільної діяльності.

Продуктивна взаємодія між нашими закладами відбувалася і до укладання угоди: завідувачка кафедри кризової психології доцентка Ніна Атаманчук і доцент кафедри кризової психології Віталій Лавріненко розробили загальні короткострокові програми підвищення кваліфікації, методичні рекомендації до програми підвищення кваліфікації, також на базі Центру колеги прочитали низку лекцій для посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Підписання угоди між ПНПУ імені Короленка та Полтавським РЦПК окреслює нові перспективи в об’єднанні фахових зусиль.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Всі новини →