Посадові особи місцевого самоврядування розпочали навчання за програмою «Реформа територіальної організації влади».

7 червня  у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій  розпочалося онлайн навчання посадових осіб виконавчих комітетів територіальних громад Полтавщини за загальною короткостроковою програмою «Реформа територіальної організації влади».

Дане навчання проводиться на виконання заходів Програми розвитку місцевого самоврядування у Полтавській області на 2021-2023 роки, відповідно до плану-графіку підвищення кваліфікації посадових осіб органів місцевого самоврядування, навчання депутатів місцевих рад на 2021 рік.

Програму відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського ЦППК, яка ознайомила слухачів із термінами виконання практичних завдань в системі дистанційного навчання Moodle та вимогами до проходження та критеріями оцінювання підсумкового контролю знань.

Сьогодні учасники навчання розглянули тему: «Концепція реформування місцевого самоврядування і територіальної організації влади в Україні та її законодавче забезпечення».

Заняття через майданчик дистанційного навчання  Zoom провела Лозинська Тамара Миколаївна, завідувач кафедри публічного управління та адміністрування Полтавської державної аграрної академії, професор, доктор наук з державного управління.

Всі новини →