Продовжується дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за програмами підвищення кваліфікації

У Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації продовжується дистанційне навчання  державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за двома програмами підвищення кваліфікації.

Устименко Тетяна Анатоліївна, кандидат психологічних наук, доцент, професор кафедри освітньої політики Полтавської обласної академії неперервної освіти ім. М.В. Остроградського провела вебінар на тему: «Травма як супутній фактор у ситуаціях домашнього насильства».

Заняття відбулося в рамках навчання за спеціальною короткостроковою програмою «Організація в громадах діяльності щодо реалізації Програми для кривдників та осіб, схильних до вчинення домашнього насильства у будь-якій формі».

Продовжується онлайн навчання посадових осіб місцевого самоврядування, вперше призначених на посади в органах місцевого самоврядування,  за загальною професійною програмою.

Тренінг «Ефективна комунікація та управління конфліктами в умовах впровадження змін» провів Піддубний Дмитро Ігорович, викладач Полтавського інституту економіки та права Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна»,  виконавчий директор ГО «Інститут діалогу, медіації та альтернативного вирішення спорів».

Всі новини →