Продовжується дистанційне навчання державних службовців за програмами підвищення кваліфікації.

20 березня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися дистанційні заняття за двома програмами підвищення кваліфікації.

Продовжується  навчання державних службовців Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Практичні та теоретичні аспекти державної політики у сфері пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг».

Сьогодні відбулися онлайн заняття наступної тематики:

«Управління конфліктами в умовах впровадження змін», викладач Фролова Ольга Василівна, доцент кафедри психології Бердянського державного педагогічного університету, кандидат психологічних наук;

«Прийом громадян. Робота зі зверненнями громадян», викладач Балагура Валерій Володимирович, начальник  відділу роботи зі зверненнями громадян апарату Полтавської обласної військової адміністрації.

Державні службовці категорії В обласної та районних військових адміністрацій продовжують дистанційне навчання за загальною професійною програмою.

20 березня учасники професійного навчання розглянули наступні теми:

«Корупційні ризики в діяльності публічних службовців. Заходи щодо подолання корупції та підвищення відповідальності в органах управління», викладач Бутенко Ігор Станіславович, головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Полтавської обласної військової адміністрації;

«Соціальний діалог в рамках вирішення колективних трудових спорів на Полтавщині», викладач Атаманюк Оксана Анатоліївна, начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Полтавській області;

«Впровадження оцінки компетенцій і КРІ  для державних службовців», викладач Холодков Роман Тимурович, головний спеціаліст Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Полтавській та Кіровоградській областях.

Всі новини →