Продовжується дистанційне навчання в рамках програм підвищення кваліфікації.

21 жовтня зі студії Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій відбулися дистанційні заняття за програмами підвищення кваліфікації.

Продовжується онлайн навчання державних службовців Головного управління національної поліції України в Полтавській області за спеціальною короткостроковою програмою «Розвиток професійних компетентностей державних службовців».

Заняття на тему: «Командна робота та взаємодія» провела Глєбова Алла Олександрівна, доцент кафедри публічного управління, адміністрування та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидат економічних наук.

Відбулися дистанційні заняття за спеціальною професійною програмою «Економічний розвиток територій: проблеми, виклики. Перспективи» для посадових осіб виконавчих комітетів об’єднаних територіальних громад, міських рад, які відповідають за питання розвитку територій.

Увага учасників програми сьогодні була зосереджена на розгляді таких питань, як інструменти розвитку трудових ресурсів: політика уряду і приватний сектор, інновації в управлінні трудовими ресурсами. З групою працювали сертифіковані тренери з питань місцевого економічного розвитку Дудка Ірина Анатоліївна та Жалій Тамара Віталіївна.

Завершується навчання керівників служб у справах дітей обласної та районних державних адміністрацій, посадовців міськрайвиконкомів, об’єднаних територіальних громад за спеціальною короткостроковою програмою «Реалізація державної політики у сфері соціального захисту дітей».

21 жовтня державні службовці проходять підсумковий контроль знань дистанційно в режимі реального часу.

Всі новини →