Проведено 2 вебінари для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в рамках спеціальних короткострокових програм підвищення кваліфікації.

3 серпня  відбувся вебінар  для голів та членів тендерних комітетів,  уповноважених осіб за організацію та здійснення публічних закупівель органів місцевого самоврядування за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Актуальні питання організації та здійснення публічних закупівель».

Заняття на тему: «Відкриті торги як основна процедура закупівлі. Процедура відкритих торгів з публікацією англійською мовою» провели Стефанюк Ольга Дмитрівна, керівник проекту «Центр освіти дорослих – середовище особистісного розвитку», кандидат економічних наук та Колганова Поліна Вячеславівна, консультант із закупівель та аналітики Громадської організації «Інститут аналітики і адвокації».

Сьогодні зі студії Полтавського ЦППК також відбулася тематична зустріч «Управління змінами».

Вебінар в рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації «Розвиток професійних компетентностей державних службовців» провела Глєбова Алла Олександрівна, доцент кафедри публічного управління, адміністрування та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидат економічних наук.

Всі новини →