Проведено он-лайн навчання в рамках 5 програм підвищення кваліфікації.

У Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій  продовжується он-лайн навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Три групи слухачів з числа державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування навчаються за загальними професійними програмами.

Триває навчання державних службовців територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Розвиток професійних компетентностей державних службовців»

21 вересня, відповідно до розкладів занять груп, відбулися вебінари наступної тематики:

- «Управлінська риторика. Майстерність публічного виступу», викладач Єщенко Марина Миколаївна,  доцент кафедри педагогічної майстерності та інклюзивної освіти Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М.В.Остроградського;

- «Попередження торгівлі людьми. Місця несвободи: діяльність уповноваженого ВРУ з прав людини з попередження катувань та жорстокого поводження», викладач Яковенко Віра Сергіївна, регіональний координатор уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Полтавській області;

- «Впровадження гендерних підходів у діяльність органів влади», тренер Стрельник Олена Олександрівна, докторка соціологічних наук, радниця заступника голови облдержадміністрації з гендерних питань;

- «Про активізацію роботи щодо забезпечення прав людей з інвалідністю. Вивчення положень Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю», викладач Ільїна Антоніна Олександрівна, заступник начальника управління – начальник відділу по забудові населених пунктів та містобудівного кадастру  управління містобудування і архітектури Департаменту будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської обласної державної адміністрації.

- «Відкритість та прозорість органів державної влади в контексті законодавства про доступ до публічної інформації. Відкриті дані», викладач Яковенко Віра Сергіївна, регіональний координатор уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Полтавській області;

- «Сприйняття змін», викладач Костишина Тетяна Адамівна, завідувач кафедри управління персоналом та економіки праці ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і  торгівлі», професор, доктор економічних наук.

21 вересня підсумковий контроль знань дистанційно в режимі реального часу проходять державні службовці апаратів та структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій - учасники спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації «Розвиток професійних компетентностей державних службовців».

Також розпочалося навчання працівників Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Актуальні питання надання послуг особам, які звертаються до органів Пенсійного фонду України». 

Всі новини →