Співпраця Полтавського РЦПК із відділенням НСПП в Полтавській області

06 лютого 2024 року відбулася робоча нарада за участю керівника відділення Національної служби посередництва та примирення в Полтавській області Оксани Атаманюк та працівників Полтавського регіонального центру підвищення кваліфікації.

Полтавський регіональний центр підвищення кваліфікації протягом тривалого часу співпрацює з відділенням Національної служби посередництва та примирення в Полтавській області. До професійних та короткострокових програм підвищення кваліфікації включено теми щодо запобігання конфліктів  та вирішення трудових спорів, які фахово розкривають працівники відділення НСПП в Полтавській області.

Під час зустрічі обговорено плани  спільної діяльності на 2024 рік в рамках реалізації освітніх програм підвищення кваліфікації для державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Учасники наради підкреслили, що подальша співпраця сприятиме, збереження соціальної рівноваги у трудових колективах Полтавщини, запобіганню виникнення колективних трудових спорів (конфліктів) та їх своєчасному вирішенню.

Всі новини →