Тайм-менеджмент у публічному управлінні

27 лютого у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалося дистанційне навчання державних службовців і посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Тайм-менеджмент н у публічному управлінні».

Метою програми є формування у державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування системи базових знань, умінь та практичних навичок щодо ефективного застосовування системи планування і управління своїм часом, цілепокладання, самоконтролю і самомотивації, самоорганізації та визначення особистих та професійних пріоритетів для підвищення власної та командної ефективності.

 Навчання спрямоване на здобуття та оновлення знань щодо основних принципів, методів, технік управління часом; умінь щодо ефективного використання часу для підвищення особистої ефективності, постановки цілей та визначення пріоритетів, розподілення ресурсів для  ефективної самореалізації; навичок планування часу на особистому та корпоративному рівні.

Програму відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.

Заняття провела Шара Світлана Олексіївна, автор і викладач програми, доцент кафедри педагогіки  та суспільних наук Полтавського університету економіки і торгівлі, кандидат педагогічних наук.

 

Всі новини →