Упровадження інструментів електронної демократії в діяльність органів влади

17.11.2023 у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися дистанційні заняття за двома загальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.
Розпочалося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Упровадження інструментів електронної демократії в діяльність органів влади».
Жалій Тамара Віталіївна, автор і викладач програми, доцент кафедри історії Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г Короленка, кандидат історичних наук провела вебінар на тему: «Е-демократія та Е-урядування як елементи сучасного інформаційного суспільства».
Завершується  онлайн навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Ділова українська мова».
Учасники професійного навчання розглянули питання:
  • «Графіка та орфографія ділового тексту»;
  • «Лексика і фразеологія офіційно-ділового стилю»;
  • «Вибір граматичної форми слова при складанні документа».
Заняття провела Дорошенко Лариса Володимирівна, начальник навчально-методичного відділу Полтавського РЦПК.
Після проходження вихідного анкетування державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.
Всі новини →