Відбулися дистанційні заняття за двома загальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації

07.11.2023 у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися дистанційні заняття для державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за двома загальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.
Для депутатів місцевих рад Полтавщини – учасників навчання за загальною короткостроковою  програмою «Статус, діяльність, повноваження, обов’язки та функції депутатів місцевих рад» відбулися заняття наступної тематики: 
«Порядок подання декларацій депутатами місцевих рад в умовах воєнного стану. Конфлікт інтересів,  обов’язки депутата місцевої ради в умовах конфлікту інтересів», викладач Бутенко Ігор Станіславович,  завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції Полтавської обласної військової адміністрації;
«Партисипація (громадські бюджети) у процесах розвитку територіальних громад; сучасні фінансові інструменти економічного розвитку територіальних громад», викладач Бульбаха Марина Володимирівна, завідувач сектору міжнародної та міжрегіональної співпраці відділу інвестиційної діяльності та проектного менеджменту Полтавської обласної ради.
Продовжується дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Лідерство у публічному управлінні».
Учасники професійного навчання розглянули теми:
  • «Стилі лідерства в системі публічного управління»; 
  • «Поведінкові концепції лідерства».
Онлайн заняття провели тренери програми:
Нестуля Олексій Олексійович, професор,  доктор історичних наук, ректор Полтавського університету економіки і торгівлі;
Нестуля Світлана Іванівна, директор навчально-наукового інституту лідерства Полтавського університету економіки і торгівлі,  доктор педагогічних наук.
Всі новини →