Відбулися дистанційні заняття за двома загальними професійними програмами.

21 березня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися дистанційні заняття за двома загальними професійними програмами підвищення кваліфікації.

Державні службовці категорії В обласної та районних військових адміністрацій – учасники навчання за загальною професійною програмою для осіб, які не підвищували кваліфікацію більше 3 років, розглянули наступні теми:

«Управлінська риторика. Майстерність публічного виступу», викладач Єщенко Марина Миколаївна, доцент кафедри педагогічної майстерності та інклюзивної освіти Полтавської обласної академії неперервної освіти імені М.В. Остроградського;

«Про активізацію роботи щодо забезпечення прав людей з інвалідністю  Вивчення положень Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю», викладач Ільїна Антоніна Олександрівна, заступник начальника управління - начальник відділу по забудові населених пунктів Управління містобудування і архітектури Департаменту будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства і енергетики Полтавської обласної військової адміністрації.

Відповідно до розкладу загальної професійної програми «Англійська мова професійного спрямування. Рівень В2» продовжується навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Дистанційне заняття з віддаленого робочого місця провів Панасенко Євгеній Олександрович, доктор філософії з публічного управління та адміністрування.

Всі новини →