Відбулися онлайн заняття за двома загальними програмами підвищення кваліфікації

12 березня 2024 року у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися дистанційні заняття за двома загальними програмами підвищення кваліфікації.

Продовжується навчання посадових осіб місцевого самоврядування, вперше призначених на посади в органах місцевого самоврядування, за загальною професійною програмою.

Сьогодні відбулися онлайн заняття наступної тематики:

«Стратегічне планування місцевого економічного розвитку. Методологія визначення пріоритетів стратегічного розвитку територій», викладач Врублевський Олександр Станіславович, юрист-аналітик, національний експерт з питань діяльності старост та  співробітництва територіальних громад;

«Захист прав споживачів», викладач Максимішина Ірина Іванівна,  в.о.  начальника Управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління  Держпродспоживслужби в Полтавській області.

Також учасники професійного навчання пройшли підсумковий контроль знань дистанційно в режимі реального часу.

В рамках типової загальної короткострокової програми «Забезпечення створення безбар’єрного простору на засадах рівності, недискримінації, доступності та інклюзії» державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування розглянули тему: «Безбар’єрність державних публічних послуг».

Заняття провела Московець Наталія Олексіївна, директор Громадської організації перекладачів жестової мови та людей з інвалідністю «Міст».

 

Всі новини →