Відбулося практичне заняття: «Розвиток правових компетентностей державних службовців. Безоплатна правова допомоги та механізм реалізації права на безоплатну вторинну правову допомогу».

Полтавським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій налагоджено тісну співпрацю  із Регіональним Центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області.

Протягом 2018 року в рамках виконання Програми правової освіти населення області  на 2016-2020 роки проведено 13 виїзних тематичних короткострокових семінарів з питань посилення правової спроможності територіальних громад Полтавщини. Спільно з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Центр взяв участь в організаційному забезпеченні проведення III Всеукраїнської науково-практичної конференції за міжнародною участю «Адаптація правової системи України до права Європейського Союзу: теоретичні та практичні аспекти» та виданні матеріалів конференції.

З метою посилення практичної спрямованості навчання в рамках реалізації програм підвищення кваліфікації до проведення занять з питань правового забезпечення державного управління та місцевого самоврядування, впровадження нового законодавства про державну службу та службу в органах місцевого самоврядування, посилення правової спроможності територіальних громад, запобігання та протидії корупції залучаються фахівці Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області.

 7 лютого Черчатий Олександр Іванович, директор Регіонального центру з надання БВПД у Полтавській області, кандидат наук з державного управління провів практичне заняття із державними службовцями облдержадміністрації на тему: «Розвиток правових компетентностей державних службовців. Безоплатна правова допомоги та механізм реалізації права на безоплатну вторинну правову допомогу».

Всі новини →