Завершилося дистанційне навчання за двома короткостроковими програмами підвищення кваліфікації

22.03.2024 у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершилося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за двома загальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.

Бутенко Ігор Станіславович, завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції Полтавської обласної військової адміністрації розкрив питання:

«Конфлікт інтересів. Обмеження для публічних службовців в розрізі Закону  України «Про запобігання корупції»;

«Особливості надання повідомлень про суттєві зміни в майновому стані  та відкриття валютних рахунків в банку нерезидента суб’єктами декларування».

Заняття для посадових осіб місцевого самоврядування відбулося за розкладом загальної короткострокової програми «Запобігання корупції та забезпечення доброчесності в органах публічної влади».

Завершилося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Стресостійкість публічного службовця в умовах професійної діяльності та кризових соціальних ситуацій (війни)».

Яковенко Віра Сергіївна, регіональний координатор уповноваженого Верховної ради України з прав людини у Полтавській області, провела заняття на тему:

«Методи діагностики та техніки підвищення стресостійкості у діяльності публічного службовця під час військових дій»;

«Стадії та чинники переживання стресу публічним службовцем в умовах реалізації професійних обов’язків під час військових дій».

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК, підвела підсумки навчання.

Після проходження вихідного анкетування учасники професійного навчання отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →