Завершилося дистанційне навчання за двома загальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації

10.11.2023 у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершилося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за двома загальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.
В рамках програми «Запобігання корупції та забезпечення доброчесності  в органах публічної влади» Бутенко Ігор Станіславович, завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції апарату Полтавської обласної військової адміністрації, провів  для посадових осіб органів місцевого самоврядування заняття на тему:
  • «Конфлікт інтересів. Обмеження для публічних службовців в розрізі Закону  України «Про запобігання корупції»;
  • «Особливості надання повідомлень про суттєві зміни в майновому стані  та відкриття валютних рахунків в банку нерезидента суб’єктами декларування».
Завершилося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Лідерство у публічному управлінні». Учасники професійного навчання розглянули тему: «Розвиток потенціалу та самоменеджмент  лідера в публічному управлінні» та пройшли підсумковий контроль знань.
З групою працювали тренери програми:
Нестуля Олексій Олексійович, професор,  доктор історичних наук, ректор Полтавського університету економіки і торгівлі;
Нестуля Світлана Іванівна, директор навчально-наукового інституту лідерства Полтавського університету економіки і торгівлі,  доктор педагогічних наук.
Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК, підвела підсумки навчання за програмами. Після проходження вихідного анкетування учасники професійного навчання отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.
Всі новини →