Завершилося навчання за програмами «Інформаційна безпека особи, держави та суспільства в сучасну цифрову епоху», «Громадянське суспільство в Україні. Взаємодія органів виконавчої влади з громадськістю»

12 квітня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершилося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за двома загальними короткостроковими програмами.

В рамках програми «Інформаційна безпека особи, держави та суспільства в сучасну цифрову епоху» відбулися заняття наступної тематики:

«Сучасні загрози інформаційної безпеки держави»;

«Організаційно-правові заходи захисту та протидії кібератакам, кіберзлочинам та іншим деструктивним чинникам в Інтернет-середовищі».

Заняття провела Кульчій Інна Олексіївна, автор і викладач програми, завідувач кафедри публічного управління, адміністрування та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидат наук з державного управління.

Учасники професійного навчання за програмою «Громадянське суспільство в Україні. Взаємодія органів виконавчої влади з громадськістю» розглянули питання:

«Політичні аспекти діяльності громадських організацій у демократичному суспільстві: теорія та практика», викладач Петренко Ірина Миколаївна, завідувач кафедри педагогіки та суспільних наук Полтавського університету економіки і торгівлі, доктор історичних наук, професор;

«Інструменти взаємодії влади і громадськості», викладач Вовк Микола Олександрович, доктор філософії з менеджменту, старший викладач кафедри менеджменту імені І. А. Маркіної Полтавського державного аграрного університету.

Після проходження вихідного анкетування державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →