Завершилося навчання за програмами: «Управління в екстремальних умовах (регіональний, місцевий та організаційний аспекти)», «Комунікація та взаємодія в публічному управлінні»

10 квітня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершилося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за двома короткостроковими програмами.

В рамках загальної короткострокової програми «Управління в екстремальних умовах (регіональний, місцевий та організаційний аспекти)» відбулися заняття наступної тематики:

«Цифрові платформи у забезпеченні сталого розвитку територій та організацій: європейські практики»;

«Європейський досвід стратегічного управління розвитком територій та організацій в екстремальних умовах».

Учасники професійного навчання за загальною короткостроковою програмою «Комунікація та взаємодія в публічному управлінні» розглянули питання «Комунікаційна взаємодія влади і суспільства. Вітчизняний досвід».

Заняття провела Воронько - Невіднича Тетяна Вікторівна, завідувач кафедри менеджменту імені І.А. Маркіної Полтавського державного аграрного університету, доцент, кандидат економічних наук.

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК, підвела підсумки навчання.

Після проходження вихідного анкетування державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →