Завершилося навчання за програмою «Ефективна діяльність бізнесу в контексті реалізації цілей і цінностей суспільства»

08 та 09 лютого у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації тривало дистанційне навчання державних службовців  та посадових осіб місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Ефективна діяльність бізнесу в контексті реалізації цілей і цінностей суспільства».

Дана програма має практичне спрямування та ставить на меті розвиток професійних компетентностей посадовців щодо концепції створення та розвитку соціально-відповідального бізнесу, його ролі у вирішенні соціальних, культурних та екологічних проблем територіальних громад.

 Крім теоретичних знань, учасники навчання отримали можливість ознайомитись із практичними прикладами діяльності та проєктами соціально-відповідальних бізнес – структур Полтавщини.

Так, 08.02.2024 відбулося спілкування із Оленою Бабенко, заступником директора  приватного підприємства «Прем’єр Сокс» та Сергієм Іващенком, директором ВАТ «Комбінат виробничих підприємств».

Сьогодні слухачі програми розглянули питання:

«Формування відносин з працівниками на засадах розвитку соціально відповідального бізнесу»;

«Соціально-відповідальні відносини бізнесу з територіальними громадами»;

«Оцінка результативності соціально відповідального бізнесу».

Зі студії Полтавського РЦПК з групою працювали:

Костишина Тетяна Адамівна, автор і викладач програми, завідувач кафедри управління персоналом, економіки праці та економічної теорії Полтавського університету економіки і торгівлі, професор, доктор економічних наук;

Ізюмець Наталія Миколаївна, директорка з якості ТОВ «Вигідна покупка».

Під час підведення підсумків Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського регіонального центру підвищення кваліфікації, відмітила значну зацікавленість учасників програми та їх активну участь у навчальному процесі.

Після проходження вихідного анкетування державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →