Завершилося навчання за програмою «Забезпечення створення безбар’єрного простору на засадах рівності, недискримінації, доступності та інклюзії»

20 березня 2024 року у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершилося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за типовою загальною короткостроковою програмою «Забезпечення створення безбар’єрного простору на засадах рівності, недискримінації, доступності та інклюзії».

Вебінар на тему «Бар’єри у ставленні, стереотипи та упередження стосовно різних суспільних груп, їх вплив на процеси прийняття рішень» провела Твердохліб Ірина Василівна, регіональний представник Громадської спілки Всеукраїнського громадського об’єднання «Національна Асамблея людей з інвалідністю України» у м. Полтава та Полтавській області, позаштатний радник голови Полтавської обласної державної адміністрації, заступник голови Комітету доступності.

Учасники програми пройшли вихідний контроль знань (дистанційно в форматі реального часу).

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК, підвела підсумки навчання.

Після проходження вихідного анкетування державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Продовжується онлайн навчання державних службовців обласної та районних військових адміністрацій, які займають посади категорії «Б», «В», за загальною професійною програмою  (протягом року після призначення).

Сьогодні відбулися заняття наступної тематики:

«Корупційні ризики в діяльності публічних службовців. Заходи щодо подолання корупції та підвищення відповідальності в органах управління», викладач Бутенко Ігор Станіславовичзавідувач сектору  з питань запобігання та виявлення корупції апарату Полтавської обласної військової адміністрації;

«Документування управлінської діяльності», викладач Гудим Валентина Володимирівна, директор Державного архіву Полтавської області.

 

Всі новини →