Завершилося навчання за трьома програмами підвищення кваліфікації

26 квітня  у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершилося навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за трьома програмами підвищення кваліфікації.

В рамках дистанційного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Детінізація доходів: стан, реалії та перспективи майбутнього» відбулися заняття наступної тематики:

«Природа корупції  в Україні. Проблема сучасної  України як держави», викладач Кондратьєва Анна Вікторівна, проєктна менеджерка Офісу доброчесності НАЗК;

«Лобізм та адвокація: розуміння відмінностей та їхнього впливу на політичний  та суспільний процес», викладач Гвяздовський Олександр, експерт в сфері лобіювання та адвокації, юрист.

Завершилося очне навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Основи обробки даних в МS Excel».

Практичне заняття: «Робота з формулами в МS Excel. Звітні дані в МS Excel» провели тренери програми Іванов Юрій Васильович, доцент кафедри менеджменту і логістики Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидат економічних наук, та Глушко Вікторія Миколаївна, завідувач кабінету інформаційних  технологій Полтавського РЦПК.

Учасники дистанційного навчання за загальною короткостроковою програмою: «Фандрайзинг та грантрайтинг як інструменти повоєнного соціально-економічного розвитку територіальних громад» розглянули питання:

«Управління комунікаціями»;

«Міжнародні, державні та регіональні джерела фінансування»;

«Апробація теоретичних знань у практичній діяльності».

Всі новини →