Завершується навчання за загальною короткостроковою програмою «Упровадження інструментів електронної демократії в діяльність органів влади»

23.11.2023 у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися дистанційні заняття за двома загальними програмами підвищення кваліфікації.

Продовжується онлайн навчання за спеціальною короткостроковою програмою «Організація в громадах діяльності щодо реалізації Програми для кривдників та осіб, схильних до вчинення домашнього насильства у будь-якій формі».

Маліннікова Дар’я Костянтинівна, керівник адвокатського об’єднання «Маліннікова, Курбала та партнери», викладач Полтавського інституту економіки та права, провела заняття на тему: «Нормативно-правове забезпечення запобігання та протидії домашньому насильству в Україні. Взаємодія суб’єктів запобігання та протидії домашньому насильству».

Завершується дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Упровадження інструментів електронної демократії в діяльність органів влади».

Жалій Тамара Віталіївна, доцент кафедри історії Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г Короленка, кандидат історичних наук розкрила тему: «Інформаційна безпека в умовах  запровадження е-демократії та е-урядування». Також учасники професійного навчання пройшли підсумковий контроль знань.

Після проходження вихідного анкетування державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →