Зі студії Полтавського ЦППК проведено вебінар для державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування.

У Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій продовжується он-лайн навчання за спеціальною короткостроковою програмою «Громадянське суспільство в Україні. Взаємодія органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади з громадськістю. Європейська та євроатлантична інтеграція України».

6 серпня зі студії Центру проведено вебінар для державних службовців районних державних адміністрацій та посадових осіб виконавчих апаратів районних рад, виконавчих комітетів об’єднаних територіальних громад, міськрайвиконкомів, відповідальних за зв’язки з громадськістю та взаємодію із засобами масової інформації.

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського ЦППК, яка ознайомила слухачів програми із графіком проведення он-лайн занять у вересні - листопаді та порядком проходження підсумкового контролю знань.

Заняття на тему: «Органи самоорганізації населення як ефективна форма участі громадськості у житті громади» провів Варченко Юрій Миколайович, перший заступник директора Департаменту - начальник управління з питань внутрішньої політики Департаменту інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю обласної державної адміністрації.

Всі новини →